Ted Sparks diffuser

24.9529.95

Wissen
Artikelnummer: ts001-3 Categorieƫn: , Tags: , , , ,

Beschrijving

De diffusers van TED SPARKS zorgen voor luxueus gevoel in iedere ruimte. Inhoud: 200 ML Glas kleur: Transparant zwart Hoogte: 8 CM Gebruik van diffuser: Om de elegante zwarte stokjes in de diffuser te plaatsen moet eerst het gouden kapje van het flesje gedraaid worden en dient de plastic stop verwijderd te worden. Hierna kan het gouden kapje weer terug op het flesje gedraaid worden en kunnen de stokjes in de diffuser worden geplaatst. Plaats de diffuser op een vlakke ondergrond op een mooie plek en geniet van de geur. Waarschuwing voor gebruik: Zeer licht ontvlambaar. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen – niet roken. Buiten bereik van kinderen en dieren bewaren. Uitsluitend gebruiken in goed geventileerde ruimten. Vermijd contact met fragiele, gepolijste, geschilderde of gelakte oppervlakken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Bij contact met ogen: spoelen met veel water en een specialist raadplegen. Bij contact met de huid: wassen met water en zeep.

Geurvariaties:

Cinnamon & Sandelwoody : Een warm aroma van kruidige kaneel en sandelhout. Met deze geur kijk je direct uit naar de winter en Kerstmis. Plaats de diffuser op je favoriete plek en creƫer een luxe gevoel in elke kamer.

Fig & Honey : Een zoete melange van Marokkaanse vijg en zoete honing. Een rijke geurcombinatie! Perfect voor het gebruik in het hele huis.

Amber & Pepper : Amber voegt zoete, houtachtige noten toe terwijl peper een pittige kick toevoegt aan deze aromatische geur. Een stijlvolle manier om je huis heerlijk te laten ruiken.

Extra informatie

Geurkeuze

Cinnamon & Sandalwood, Fig & Honey, Amber & Pepper

Verzenden of afhalen

verzending met PostNL

24/7 online shoppen

winkelen vanuit huis

100% Blije klant

ons streven!

Een echte winkel

in Twello